Ministrul Economiei îi acuză pe social-democrații dintr-o localitate din Mehedinți că au încercat să incendieze mașinile unor liberali.

Virgil Popescu a spus, într-o postare pe Facebook, că aceste acțiuni de intimidare la adresa unor membri PNL din partea social democraților nu vor fi tolerate.

„Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul în stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile! Nu pot să cred că primarul PSD Adrian Nănuți și Aladin Georgescu permit așa ceva! Vreți să moară oameni?!”, a mai spus acesta.

De asemenea, ministrul are încredere că autoritățile locale îl vor găsi pe cel care a încercat să incendieze mașinile și îl vor pedepsit potrivit legii.

„Iar faptul că există grade de rudenie între oficiali din Poliția Mehedinți și primarul PSD de la Livezile este doar o coincidență și nu are nimic de a face cu încercarea de a nu le permite criminaliștilor să se prezinte la locul faptei! Asta și sper! Că este doar o coincidență! Și stau să mă întreb: cum este posibil ca în anul 2020 să asistăm la asemenea atacuri de tip terorist, care pot pune în pericol viața unor oameni!?! Fac un apel clar pentru toată lumea: să fim civilizați! Fără atacuri de tip terorist și acțiuni de intimidare pe perioada campaniei electorale”, a adăugat acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.