Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că pachetele cu taloanele de pensii pentru luna septembrie, care cuprind pensiile majorate, au fost expediate la Poşta Română.

Potrivit rectificării bugetare, publicate pe data de 19 august în Monitorul Oficial, punctul de pensie se va majora cu 14% de la 1 septembrie, la 1.442 de lei.

„Gata suntem! S-a finalizat expediţia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie şi cu documentaţiile de plată aferente. Pentru toată ţara (provincie + sectoare Bucureşti). Mai devreme cu 3 zile faţă de termenul limită la care, conform convenţiei, se trimit la Poşta Română pentru distribuţie”, a scris ministrul, pe Facebook.

De asemenea, aceasta le-a solicitat poştaşilor să nu le mai spună pensionarilor că banii pentru septembrie vor ajunge cu întârziere, deoarece pensiile vor ajunge la timp.

„Îi rog pe poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp să rămână angajaţi serioşi. Am cunoscut mulţi angajaţi serioşi în Poştă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obişnuiţi să nu aibă încredere le spun că #sepoate face treabă şi în administraţie sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi - nu din când în când - şi cu un autentic spirit de echipă”, a mai adăugat aceasta.

Citeste si:
Cîțu, după votul din Parlament: „Nu lăsăm PSD să arunce România în...
Cîțu a răbufnit după votul...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.