Liderul Pro România a ironizat Guvernul Orban după ce ministrul Educației, Monica Anisie, a vorbit într-un interviu despre bănci şcolare cu „pepsiglas”, cu referire la plexiglas, material plastic folosit ca înlocuitor al sticlei.

„Faptul că e analfabetă nu e de râs. E o premieră în rândul miniştrilor din ultimii 30 de ani. Dincolo de pepsiglas, vă spun că sunt şcoli fără condiţii”, a declarat Victor Ponta.

Afirmaţia vine după ce Monica Anisie a specificat, într-un interviu, termenul de băncuţe cu „pepsiglas”, nu cu plexiglas.

„HORECA e în faliment. Avem alegeri. Sunt convins că aşa cum a organizat România în ultimele şase luni, aşa va organiza şi alegeri. Guvernul nu va fi în stare să organizeze nimic. pro Rom vrea alegeri, dar nu cu acest Guvern. Domnule preşedinte Ciolacu, că vd că ascultaţi glasul poporului şi aţi spus că depuneţi moţiune, nu trebuie să spuneţi în moţiune un singur cuvânt: un vaccin anti-Lucovid”, a completat Victor Ponta.

Citeste si:
Ponta: Am comis o eroare prin candidatura într-o alianță...
Ponta: La București am comis...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.