Social 5 August 2020 12:00

În Capitală au fost organizate mai multe razii, după scandalul în care liderul clanului interlop Duduianu, Emi Pian, a fost ucis cu o noapte în urmă de membrul unui clan rival.

Punctele cheie din București au fost împânzite, marți noapte, de peste 100 de forțe de ordine, inclusivi de luptători ai poliției și jandarmi, pentru menținerea ordinii publice.

Au fost instituite mai multe filtre pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Se vor continua cercetările în dosarele penale pentru a se definitiva operaţiunea”, a declarat comisar-șef Valentin Ionita-Ioniță, IGPR, potrivit stirileprotv.ro.

În mai puţin de o oră, la filtrul de pe Calea Giulești, polițiștii au găsit cinci persoane care aveau în mașini arme albe sau pistoale cu bile.

Pistoale, bile de metal, macete, bâte, bâte telescopice, cuțite și briceaguri - sunt o parte dintre armele găsite, azi-noapte, de polițiști.

În urmă cu două seri, Emi Pian ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alt jucător a izbucnit un scandal.

Liderul clanului Duduianu ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de un interlop dintr-un clan rival care ar avea porecla „Napi”.

Acesta a fost declarat decedat în jurul orei 05.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.