Social 4 August 2020 10:54

Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu în vârstă de 39 de ani, a murit în urma unei răfuieli care a avut loc în Sectorul 6 din București.

Potrivit informațiilor transmise de Poliția Capitalei, la fața locului au mers mai multe echipaje din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane implicate în scandal.

Două persoane au fost transportate la spital. În cursul nopții, una dintre victime, despre care surse judiciare susțin că este Emi Pian, a murit la spital.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Emi Pian ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alt jucător a izbucnit un scandal.

Liderul clanului Duduianu ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de un interlop dintr-un clan rival care ar avea porecla „Napi”.

Acesta a fost declarat decedat în jurul orei 05.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.