Social 28 Iulie 2020 14:39

Accidentul care a avut loc în apropiere de Craiova, în care și-au pierdut viața 3 persoane, printre care și o fetiță de 6 ani, se pare că a fost făcut intenționat de către șoferul în vârstă de 25 de ani, care voia să se sinucidă.

Leontin Marian Popa este șoferul în vârstă de 25 de ani care a provocat accidentul soldat cu moartea sa și a încă două persoane, printre care și o fetiță în vârstă de 6 ani.

Inițial, polițiștii au crezut că acesta a provocat accidentul în urma unei manevre greșite, dar cercetările arată că, de fapt, tânărul a intrat pe contrasens intenționat, deoarece voia să se sinucidă.

Anchetatorii au găsit la locul accidentului și un bilet de adio, în care tânărul spunea că nu mai vrea să trăiască și se încheia cu: „Te iubesc, Ana, te iubesc, fratele meu“.

Apropiații acestuia au dezvăluit că se certase cu iubita sa, iar în ultima vreme spunea din ce în ce mai des că vrea să își pună capăt zilelor și să intre cu mașina într-un TIR.

Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, potrivit adevarul.ro.

Mama fetiței, singura care a supraviețuit accidentului, se află acum în stare stabilă, la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean de Urgență Craiova.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.