Social 28 Iulie 2020 11:52

Un accident grav s-a produs marți dimineață, pe centura de Nord a Craiovei, după ce un tânăr de 25 de ani a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism. Incidentul s-a soldat cu moartea unei fetițe de 6 ani și a celor doi șoferi.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Ghercești a pătruns cu autoturismul pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un bărbat din Motru, în vârstă de 41 de ani.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj s-au deplasat la fața locului și au rămas îngroziți când au văzut că mașinile implicate în accident erau acum maldăre de fiare.

Singura persoană rămasă în viață era mama fetiței, lângă care zăceau trupurile neînsuflețite ale copilului și soțului său. La doar câțiva metri depărtare era și trupul șoferului care a provocat accidentul.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Din cercetările efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru. În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.