Social 21 Iulie 2020 18:07

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre primul interviu al Andreei Esca, după ce ea, soțul și fiul său au fost infectați cu Covid-19. El spune că preșentatoarea de știri a reușit să salveze niște vieți „prin ceea ce a spus și cum a spus”.

Andreea Esca este o profesionistă a știrilor care frizează mereu perfecțiunea. Acum n-a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt, și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară (luni), fără să fie medic și preot, niște vieți și suflete prin ceea ce a spus și cum a spus”, a declarat gazetarul.

Singurul lucru cu care Cristian Tudor Popescu a spus că nu este de acord din ceea ce a declarat Andreea Esca este acela că „virusul este un nemernic”. Gazetarul consideră că nu virusul este cel nemernic, ci oamenii care nu se protejează și nu respectă măsurile de protecție.

Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus Andreea. A spus: «Nemernicul ăsta de virus!». Virusul nu e nemernic. În mare parte a existenței lui, nici nu e viu. Virusul nu e nemernic, cum nu e nemernic un rechin care îți mănâncă piciorul pentru că ai intrat în bazin sau într-o zonă semnalizată că `Aici sunt rechini!`. Problema e la oameni”, a spus CTP.

Acesta susține că, prin interviul Andreei Esca, până și cei mai „căpățânoși” au putut fi îndemnați să creadă că virusul Covid-19 există cu adevărat.

Ea nu a mai putut să fie știrista atât de detașată (...). Andreea a fost vulnerabilă. Și a făcut un lucru foarte greu: să povestească în direct ce i se întâmplă unei persoane atât de apropiate, soțul ei, un om care a ajuns în pragul morții. Să faci așa ceva este cu totul ieșit din comun și e maximum ce poți face ca gazetar (...).

Cred ca până și cei mai căpățânoși, ca să nu îi numesc altfel, dintre cei care refuză să creadă că există acest virus, au fost convinși”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, potrivit antena3.ro.

Andreea Esca a dat primul interviu după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

Andreea Esca și-a făcut apariția în spațiul public după ce ar fi fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta povestit în cadrul unui interviu cum și-a dat seama că s-a infectat și care au fost primele semne pe care le-a avut.

Citeste si:
Vlad Prioteasa, fondator Gift Idea, ne povestește cum este...
Vlad Prioteasa, fondator Gift...

După ce soțul său, Alex, a fost depistat pozitiv, Andreea a făcut și ea un prim test, care a ieșit negativ.

După aproximativ 5 zile, jurnalista Pro TV a constatat că nu mai avea miros și nici gust: ”La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ” , a spus Andreea într-un interviu acordat Știrilor Pro TV.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iulie 2020 - 06 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.