Social 20 Iulie 2020 14:53

Cristian Tudor Popescu a avut o ieșire nervoasă la adresa persoanelor care nu cred în coronavirus și cer externarea, bolnavi fiind.

Gazetarul se arată foarte critic la adresa persoanelor care au cerut să fie externate din spital, chiar dacă sunt bolnave, pe fondul neîncrederii acestora în existența virusului.

În cadrul unei discuții la Digi 24, Cristian Tudor Popescu a afirmat că ”Îţi vine să-i dai dracului pe ăstia care cer externarea din spital. Păi, n-ai vrut tu să pleci, că te torturăm aici? Te scapă avocata poporului… La un moment dat îţi vine să-i dai dracului, să-ţi iei câmpii. ”

Jurnalistul spune că medicii nu au de ales în situația dată și că nu pot să nu îi trateze pe pacienți, chiar și pe cei care îi jignesc și care își bat joc de munca depusă de aceștia.

”Medicii nu au voie să facă asta, trebuie să strângă din dinţi, să-i trateze chiar şi pe indivizii care îi jignesc, care chiar îşi bat joc, cărora nu le pasă nici de ei nici de alţii”, a mai afirmat CTP.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.