Social 17 Iulie 2020 15:07

Un polițist local a primit o amendă de 500 de lei după ce a fost filmat în timp ce a intrat într-un magazin fără să poarte mască de protecție.

Incidentul a avut loc în Craiova, iar reprezentanții IPJ Dolj susțin că polițiștii de la Secția 3 Poliție Craiova s-au autosesizat în urma vederii imaginilor apărute în spațiul public.

Polițistul de la Locală a primit o amendă de 500 de lei pentru că a încălcat prevederile legii 55/2020, cu privire la măsurile pentru prevenirea și combaterea pandemiei de coronavirus din România.

Reprezentanții IPJ Dolj au mai declarat că oamenii legii fac cercetări și pentru a identifica persoana care poate fi auzită în fundal, pe înregistrare, adresând mai multe cuvitne jignitoare.

Agentul de la poliția locală a încercat să justifice faptul că nu poartă mască afirmând că acesta se afla în timpul liber.

Reprezentanții Poliției Locale Craiova au declarat că gestul este inacceptabil, iar că incidentul va fi analizat în Comisia de Disciplină.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.