Social 16 Iulie 2020 10:18

Aproape 90 de români au fost țepuiți cu hârtie igienică în loc de măști de protecție, iar poliția a intrat pe fir.

Oamenii legii din Giurgiu efectuează nouă percheziții la mai multe adrese din Călărași și Ilfov, în cazul unor români păgubiți pe internet.

Polițiștii au descins la adresele unor persoane despre care există informații conform cărora începând cu data de 16 martie, au indus în eroare mai mulți cumpărători de bună credință, profitând de starea de urgență instituită pe teritoriul României, în urma pandemiei de coronavirus.

Suspecții ar fi postat mai multe anunțuri pe rețele sociale și au făcut reclamă unor măști medicinale pe care le ofereau către vânzare. Cu toate acestea, respectivii au expediat role de hârtie igienică prin intermediul unor firme de curierat, cu plata coletelor în momentul ridicării acestora.

Nu mai puțin de 89 de români au fost identificați ca păgubiți în acest caz.

Despre respectivii suspecți s-a aflat, în urma cercetărilor, și că au comercializat tutun tocat, pe care l-au prelucrat prin fierbere, adăugare de arome și mărunțire.

Poliția va pune în executare opt mandate de aducere în acest caz.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.