Social 16 Iulie 2020 16:58

Eugen Stan, fostul polițist acuzat de acte de pedofilie, a fost condamnat la 19 ani de închisoare cu executare, în primă instanță.

Judecătoria Sectorului 6 a decis ca fostul polițist, Eugen Stan, să fie condamnat la 19 ani de închisoare cu executare, însă decizia poate fi atacată cu apel.

Acesta a fost trimis în judecată în 2018, după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual nu mai puțin de 18 persoane, victimele având vârste cuprinse între 5 și 38 de ani.

”Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, declarau procurorii atunci când l-au pus sub acuzare pe fostul polițist.

Opinia publică a reacționat virulent la momentul respectiv. Au apărut semne de întrebare cu privire la modul în care Poliția Română ia măsuri cu privire la propria resursă umană, deoarece asupra polițistului au mai fost lansate acuzații, însă nu li s-a dat curs.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iulie 2020 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.