Social 16 Iulie 2020 14:57

Raed Arafat, secretar de stat, a dat primele declarații după ieșirea de la audierile de la DIICOT, unde a mers pentru a depune plângere după ce a primit amenințări cu moartea pe Facebook.

Acesta a spus că ar fi fost vorba despre două amenințări pe care le-a primit pe rețeaua de socializare.

Au fost două ameninţări cu moartea, publice, şi par emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, de aici este treaba autorităţilor”, a declarat secretarul de stat.

Arafat a spus că nu cunoaște persoanele care l-au amenințat cu moartea, mărturisind că a mai primit astfel de amenințări, dar nu la fel de serioase.

Mai vin din-astea, dar astea au fost şi au părut serioase şi am venit să ne depun pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a mai declarat Arafat, potrivit stiripesurse.ro.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de către un utilizator de Facebook care postează diverse teorii ale conspirației despre Covid-19.

Postarea a apărut pe Facebook luni seară și a reușit să adune mai bine de 800 de like-uri, alături de 400 de comentarii și peste 1.500 de distribuiri.

Raul Coltor, autorul mesajului, are pagina de Facebook plină de diverse teorii ale conspirației cu privire la coronavirus și la vaccinuri. De asemenea, este unul dintre cei care au participat în weekend la protestul din Piața Victoriei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.