Un șofer de BMW cu numere de Vrancea s-a gândit că ar fi o idee bună să parcheze mașina pe banda a doua de pe Calea Victoriei, 10 minute, cât să-și ia o cafea.

Problema parcărilor ad-hoc din București e cunoscută de ani buni, iar majoritatea șoferilor practică acest sport, mai devreme sau mai târziu. Astfel de parcări au și un grad variabil de nesimțire, iar unii scapă ușor în urma unui astfel de eveniment.

Alții ajung pe Facebook pentru că au parcat pe banda a doua de pe Calea Victoriei și au blocat traficul timp de 10 minute, cât să își cumpere o cafea de la un magazin.

Cam asta a făcut un șofer al unui BMW cu numere de Vrancea, care n-a mai avut răbdare să găsească un loc de parcare și a decis să lase mașina ”în drum”, cât și-a rezolvat treburile la magazin.

Întâmplarea a fost filmată de o altă cetățeană, care a și publicat pe Facebook un videoclip în care arată mașina parcată, dar și pe proprietarul acesteia, care se află într-un magazin fără să poarte mască de protecție.

Citeste si:
Aniversare în familia BMW: 45 de ani de la prezentarea lui Seria 3
Aniversare în familia BMW: 45...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.