Social 13 Iulie 2020 15:16

Un tânăr a fost luat pe sus de jandarmi și încătușat după ce a devenit recalcitrant în urma observației de a purta corect masca, iar apoi a fugit de jandarmi.

Bărbatul a devenit recalcitrant după ce jandarmii i-au atres atenția să poarte masca de protecție corect, nu doar sub nas. Conform autorităților, acesta a și fugit de jandarmi și s-a urcat în metroul care circula spre Tineretului, incidentul având loc în stația de metrou Piața Unirii.

Oamenii legii l-au urmărit pe individ și au urcat după el în metrou, pentru a-l imobiliza și a-l scoate din garnitură.

Incidentul nu a fost unul liniștit, deoarece bărbatul s-a opus imobilizării și a urlat ca din gură de șarpe pe tot parcursul videoclipului filmat de un alt călător.

”S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind recalcitrant cu forțele de ordine, astfel încât a fost încătușat și condus la poliția metroului”, a declarat Aktug Nebahat, purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.