Social 11 Iulie 2020 13:40

Ludovic Orban s-a arătat profund dezamăgit de situația cluburilor și teraselor, mai ales în situația în care unele nu respectă nicio regulă de protecție.

Premierul a susținut sâmbătă dimineața o videoconferință cu prefecții de județe și a declarat că numărul de cazuri de Covid-19 crește îngrijorător, ceea ce necesită intensificarea controalelor efectuate de către autorități.

Ludovic Orban a declarat că dorește orientarea controalelor către supermarketuri, piețe închise și semiînchise. De asemenea, târgurile și bâlcurile vor trebui controlate.

De asemenea, acesta a mai afirmat că la metrou trebuie asigurată o prezență zilnică, pentru respectarea regulilor. Și în cazul transportului feroviar dar și al celui cu autocare, poliția feroviară și cea rutieră trebuie să fie vigilente.

Ludovic Orban s-a arătat iritat de situația teraselor de fițe, unde nu se respectă regulile de protecție nici de către angajați și nici de către patroni. Există probleme și în benzinăriile ce duc spre destinațiile de vacanță, unde oamenii nu poartă mască atunci când intră în incinte.

Prim-ministrul spune că sunt mai multe cluburi care ar trebui închise. De asemenea, a apărut și situația unor restaurante în spații închise ce servesc clienții în interior.

Și parcurile sunt vizate de către Orban, care susține că părinților ar trebui să le fie atrasă atenția că își pun în pericol copiii pe care îi lasă la locurile de joacă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.