Social 10 Iulie 2020 15:31

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, atrage atenția asupra faptului că reintrarea în stare de urgență ar putea fi evaluată de Guvern, dacă regulile pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 nu vor fi respectate.

Ministrul Muncii a declarat că populația trebuie să ia în serios semnalele autorităților și să respecte regulile de protecție.

Mai mult decât atât, Violeta Alexandru îi sfătuiește pe oameni să nu asculte „tot fake-news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol”.

Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă”, a declarat ministrul Muncii, potrivit g4media.

Și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre posibilitatea evaluării de reintrare în stare de urgență.

Acesta a declarat că autoritățile nu vor institui starea de urgență doar pentru aceste două zile în care s-au înregistrat peste 500 de cazuri de Covid-19, ci vor recurge la această măsură doar în cazul în care apar 10.000 de cazuri de infectare în 3-4 zile, la nivelul întregii țări.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.