Social 7 Iulie 2020 15:32

O româncă ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus, plecată în vacanță în Grecia, s-a plimbat nestingherită timp de 3 zile pe insula Creta.

Turista a fost testată pozitiv pentru coronavirus, având intenția de a-și petrece câteva zile pe cea mai populară insulă din Grecia, Creta.

Aceasta a ajuns la Aeroportul Internațional Heraklion și a fost testată pentru coronavirus, conform protocoalelor stricte instituite de guvernul elen.

După aceasta, turista a fost transportată la hotelul unde avea rezervarea, unde urma să rămână timp de 24 de ore, în timp ce aștepta rezultatul testului. Odată ajunsă la hotel, însă, femeia a descoperit că acesta e închis, așa că a căutat o alternativă de cazare.

Autoritățile au mers la primul hotel, unde trebuiau să o găsească pe femeie, pentru a o informa cu privire la rezultatul pozitiv al testului. Totuși, aceștia nu au reușit să o găsească, deoarece femeia nu a notificat autoritățile despre schimbare.

Autoritățile au găsit-o, într-un final, și au fost șocați să descopere că turista s-a plimbat în voie pe insulă, fără să țină cont de instrucțiunile pe care le-a primit.

Conform acesteia, n-a dorit să își strice vacanța stând în cameră. Ar fi avut 72 de ore la dispoziție în care s-a plimbat în Creta.

Incidentul este îngrijorător atât pentru autorități, cât și pentru localnici, după ce în urmă cu câteva zile, alți doi turiști au fost testați pozitiv, deși erau asimptomatici, notează greekreporter.com.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.