Ion Turnagiu, criminalul în serie care a ieșit din închisoare, deși era condamnat pe viață, și care ulterior a incendiat o adolescentă, a murit la spital.

Ion Turnagiu a murit în cursul nopții de luni, la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde a ajuns după ce ar fi încercat să se sinucidă.

Criminalul a fost internat în spital în data de 25 iunie, după ce a încercat să se spânzure cu un tricou, în timp ce era în arestul Poliției Mehedinți. Agenții care l-au găsit la momentul respectiv l-au resuscitat până la sosirea ambulanței, însă acesta era în stare foarte gravă.

Turnagiu a fost arestat preventiv în data de 13 iunie și se afla într-o celulă de la IPJ Mehedinți. Acesta a fost reținut după ce a incendiat o adolescentă de 17 ani. Fata are arsuri pe 90% din suprafața corpului și se află, în continuare, în stare foarte gravă.

Ion Turnagiu fusese condamnat la închisoare pe viață, în 1994, după ce a fost găsit vinovat de cinci crime. Cu toate acestea, judecători de la Tribunalul Mehedinți au considerat că acesta poate fi eliberat condiționat, odată ce a ajuns eligibil pentru asta, iar pedeapsa detențiunii pe viață i-a fost comutată la închisoare pentru 25 de ani.

Citeste si:
Draga Olteanu Matei a murit la spital. Actrița avea 87 de ani
Draga Olteanu Matei a murit...

Conform managerului spitalului din Drobeta Turnu Severin, Turnagiu a fost resuscitat de cei de pe ambulanță și, cu toate că cordul a răspuns manevrelor, a rămas hipoxia cerebrală gravă (lipsa de oxigen la creier).

Criminalul a ajuns la spital în comă de gradul IV și starea sa s-a agravat permanent. S-a instalat febra de tip central ”adică, acea febră care duce până la 40 de grade și nu coboară de niciun fel și care este un semn că creierul nu mai lucrează. A murit luni seara, pe la 23:30”, conform lui Radu Iman, managerul SJU Drobeta Turnu Severin.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.