Social28 Iunie 202015:50de George Stanciu

Lectura de un minut

O femeie din Olt a vrut să scoată la vânzare un pistol, despre care credea că e o piesă de muzeu, care însă s-a dovedit a fi funcțional.

Autoritățile din Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la un anunț de vânzare apărut pe un site. Astfel, a fost scos la vânzare un pistol despre care vânzătoarea susținea că este ”de muzeu” și pentru care cerea suma de 500 de euro.

Polițiștii de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat cercetări mai amănunțite și au descoperit că vânzătoarea era o femeie de 29 de ani din comuna Ianca, județul Olt.

Aceasta scosese la vânzare un revolver care era, de fapt, funcțional, însă fără muniție. Acesta face parte din categoria armelor letale și este destul de ruginit, însă dincolo de aparențe, ar putea fi folosit.

Femeia a declarat că a găsit pistolul în podul casei și crede că ar putea să-i fi aparținut fostului proprietar.

Citeste si:
Statul indian Nagaland interzice vânzarea cărnii de câine
Statul indian Nagaland...

Arma a fost reținută de către autorități pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regiumului armelor și munițiilor, notează gds.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.