Social 27 Iunie 2020 16:40

O adolescentă de 16 ani din Arad și-a înscenat răpirea pentru a petrece timp cu iubitul și a pus autoritățile pe jar. 

Polițiștii au căutat-o pe tânără întreaga noapte de vineri spre sâmbătă. Aceasta a susținut la telefon că ar fi urmărită de un bărbat înarmat, însă în zorii zilei a fost găsită într-un parc din Arad. Ulterior, a recunoscut că totul a fost înscenare.

Mama fetei a sunat la numărul unic de urgență 112 la ora 23:36, în noaptea de vineri. A sesizat că fiica sa a sunat-o și i-a spus că este urmărită de un bărbat înarmat cu o sabi eși cu un pistol.

Alarma s-a dat imediat, iar polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, de la Ordine Publică dar și din alte structuri au început să o caute pe adolescentă. Fotografia acesteia a fost trimisă tuturor patrulelor din teren.

Un operator 112 a reușit să o apeleze de două ori pe adolescentă, la aproximativ o oră după ce mama sa a efectuat apelul către poliție. Fata și-a menținut povestea și a declarat că este speriată deoarece un bărbat o aleargă în cartierul Gai.

Retail jobs

”Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 7,20. La prima vedere şi din declaraţia acesteia, minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, cercetările relevând că aceasta şi-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Adolescenta a fost condusă la sediul IPJ Arad, unde a fost predată familiei. Aceasa va primi și o amendă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.