Social 27 Iunie 2020 10:40

Bărbatul care a împușcat o altă persoană în cursul zilei de vineri, în București, a fost prins recent de către autorități.

Vineri seară, a fost dată alarma în Sectorul 1 din București, după ce un bărbat a fost agresat și împușcat cu un pistol cu bile pe stradă.

Poliția Capitalei s-a mișcat rapid și a reținut un suspect în vârstă de 45 de ani, care s-ar face vinovat de fapta petrecută vineri seară.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi adus în fața judecătorilor pentru a fi dispuse măsurile legale.

Știrea originală:

Bărbatul ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc, iar motivul incidentului ar fi o reglare de conturi între victimă și agresor. Incidentul ar fi avut loc în zona Bucureștii noi, din Sectorul 1 al Capitalei.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15:40, iar la fața locului au ajuns rapid atât polițiștii, cât și un echipaj medical, care i-au acordat îngrijiri medicale victimei. Aceasta este conștientă și starea ei este stabilă, însă a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

”Astăzi, 26 iunie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată prin apel 112, la ora 15:40 cu privire la faptul că un bărbat a fost împuşcat şi agresat pe o stradă din sectorul 1. La faţa locului au sosit polițiștii Secţie 5, iar din primele date a reieşit faptul că un bărbat, a fost agresat şi împuscat cu un pistol cu bile. Bărbatului i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la faţa locului”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.