Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, deși au fost făcute nenumărate eforturi pentru terminarea proiectelor de fluidizare a traficului din București, toate acestea sunt în zadar dacă lucrările la centura ocolitoare a Capitalei nu sunt susținute.

Gabriela Firea a fost prezentă la inaugurarea unei parcări ultramoderne din Sectorul 4, zona Piața Sudului, unde a făcut și câteva declarații cu privire la infrastructura din București.

Aceasta susține că toate eforturile făcute pentru fluidizarea traficului sunt în zadar, dacă centura ocolitoare nu există.

Un lucru important pentru toți bucureștenii. Oricâte parcări, poduri, pasage, supralărgiri vor da în folosință Primăria Capitalei și primăriile de sector, dacă lucrările la centura ocolitoare rutieră a Capitalei nu sunt susținute, eforturile noastre, ale tuturor, sunt zădărnicite. Știm cu toții că un pasaj ajută foarte mult pentru fluidizarea traficului. O parcare ajută enorm, în primul rând să nu mai avem mașini parcate pe banda întâi sau în locuri necorespunzătoare”, a declarat edilul Capitalei.

„Noi ne dorim o alianță cu cetățenii”

Aceasta spune că, în primul rând își dorește să facă o alianță cu cetățenii, astfel încât Guvernul să transfere obiectivul investițiilor pentru centura Bucureștiului la Primăria Capitalei.

Se vorbește în această perioadă de alianțe, alianțe politice. Noi ne dorim o alianță cu cetățenii, în primul rând, astfel încât să determinăm guvernanții să facă ceea ce este normal să fi făcut de acum trei-patru ani, și anume să transfere acest obiectiv de investiții vital pentru capitala României, centura ocolitoare a Capitalei, la primărie. Așa cum împreună am realizat multe lucruri în acești patru ani, sunt convinsă că echipele de la Primăria Capitalei și de la primăriile de sector își iau angajamentul și vor finaliza centura ocolitoare a Capitalei”, a mai spus Gabriela Firea.

Citeste si:
Prognoza meteo - 25 octombrie 2021. Cer senin, fără precipitații
Prognoza meteo - 25 octombrie...

Primarul Capitalei spune că este o rușine lipsa centurii ocolitoare a Bucureștiului și susține că a solicitat Guvernului să transfere proiectul acesteia încă „din primul an de mandat”.

E o rușine națională faptul că Bucureștiul nu are o centură în acest moment. Sunt capitale europene care au chiar două astfel de investiții. Una pentru mașinile mici, proprietate personală, altele pentru activitatea industrială. Din primul an de mandat am solicitat Guvernului să se transfere centura ocolitoare la Primăria Capitalei pentru a finaliza acest proiect”, a mai declarat Gabriela Firea, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.