Social 28 Iunie 2020 13:50

Un tânăr din Dolj s-a legat cu un lanț de un copac, iar apoi a rămas blocat timp de trei zile, până ce a fost găsit de salvamontiști.

Tânărul din Dolj a mers în Munții Parâng și s-a legat cu un lanț de un copac. Acesta încerca diverse tehnici de supraviețuire, iar legatul de copac pare că a fost una dintre acestea.

Din păcate pentru el, acesta a rămas blocat și n-a mai putut să se dezlege. Conform lui Ovodiu Bodean, șeful Salvamont Hunedoara, tânărul a aruncat cheia de la lacăt prea departe și nu a mai putut ajunge la ea.

Salvamontiștii au fost alertați de căre ciobanii din zonă, care au auzit strigăte de ajutor.

”Pe noi ne-au alertat ciobanii care au auzit strigăte de ajutor. L-am găsit pe un tânăr legat de un picior cu un lanț de un copac, cu lacăt. Se pare că exersa tehnici de supraviețuire și aruncase cheia la distanță, astfel încât nu a putut ajunge la ea. Nu am mai întâlnit un astfel de caz”, spune șeful salvamontiștilor.

Bărbatul care s-a legat de copac a reușit să supraviețuiască două zile cu mâncarea pe care o avea asupra sa. Ulterior a început să strige după ajutor, iar norocul său a fost că l-au auzit ciobanii.

Tânărul era deshidratat și înfometat, iar după ce a fost salvat, a fost predat unui echipaj de ambulanță.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.