Social 21 Iunie 2020 18:49

Nicușor Dan a decis să depună plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, ca urmare a momentelor neplăcute de care a avut parte zilele trecute, când încerca să suțină o conferință de presă.

„Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicușor Dan, va depune maine, 22 iunie, la ora 10.00, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București din Bd. Libertății nr. 14 plângerea penală împotriva Primarului sectorului 5, a Șefului Poliției locale a sectorului 5 și a Șefului Companiei de salubritate a sectorului 5 pentru evenimentele de la conferința de presă de joi 18 iunie. Dupa depunerea plangerii, Nicușor Dan va sustine o declarație de presa”, a anunțat biroul de presă al PNL.

Nicușor Dan, bruiat din nou în timpul unei conferințe

Nicușor Dan a susținut o nouă conferință de presă în această dimineață, iar astăzi a fost bruiat de mașinile de salubrizare din Sectorul 5.

Angajații Primăriei Sectorului 5, care lucrează pe mașinile de salubrizare, i-au pus gând rău lui Nicușor Dan în această dimineață și i-au întrerupt conferința de presă claxonând insistent în apropierea acestuia și a jurnaliștilor.

În intersecția de lângă care Nicușor Dan și-a susținut conferința poate fi văzut și un polițist local. Cu toate că autovehiculele Primăriei tulburau liniștea publică, agentul nu a găsit de cuviință să intervină în vreun fel.

Nicușor Dan chiar a mers la polițistul local pentru a-l întreba de ce nu acționează în cazul de față, dar și pentru a-i cere să se legitimeze. Agentul a răspuns că explicațiile le va da Primăria, adăugând: ”Domnu' deputat, haideți, puțină decență.”

Conferința de astăzi a avut loc la intersecția dintre strada Progresul și strada Constantin Istrati. Candidatul la Primăria Capitalei a discutat despre principalele subiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General.

Este a doua conferință de presă în care Nicușor Dan este șicanat. În urmă cu două săptămâni, acesta a fost în Prelungirea Ghencea pentru o întâlnire cu jurnaliști, iar aici a ajuns să se îmbrâncească cu Aurelian Bădulescu, viceprimarul capitalei. Acesta l-a întrerupt pe tot parcursul discursului.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...

Nicușor Dan a subliniat că 250 de milioane de lei au fost investiți în infrastructura orașului de-a lungul perioadei 2017 - 2019. Acesta arată că banii sunt mai puțin de jumătate decât lucrarea pentru Prelungirea Ghencea.

Bădulescu a încercat să-l contreze, spunând că este ”fals, domnule, de ce nu prezinți execuația bugetară? Nu pot să te las.”

Nicușor Dan le-a cerut scuze privitorilor pentru cele întâmplate: ”Ne scuzați pentru circ! Am pierdut 4 ani din viață și 4 miliarde de euro.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iunie 2020 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.