Social 19 Iunie 2020 15:40

Un caz șocant a avut loc în comuna Moldova Sulița, unde vacanța unui cuplu s-a sfârșit tragic.

Un bărbat de 60 de ani, din Bacău, alături de concubina sa, de 53 de ani, au vizitat Bucovina și au ales să se oprească la o casă din Moldova Sulița, după ce au găsit un anunț de închiriere pe internet.

Cei doi au ajuns în Câmpulung în data de 14 iunie, iar după ce s-au întâlnit cu proprietarul, acesta i-a dus la casa din Moldova Sulița. De frică să nu se infecteze cu noul virus, cei doi au dezinfectat întreaga casă cu clor, dar și cu produse de dezinfectat, în cantități foarte mari.

În primele două zile, aceștia n-au avut nicio problemă, însă în seara de 16 iunie, au gătit, iar după ce au mâncat au început să se simtă rău. Au evitat să ceară ajutorul și au consumat lapte, deoarece au crezut că suferă de o toxiinfecție alimentară.

Bărbatul a sunat a doua zi dimineață la 112, pentru că se simțea din ce în ce mai rău. Echipajul SMURD i-a preluat pe cei doi și i-a dus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, însă bărbatul a murit la ora 11:45. Femeia se află internată în spital, în stare gravă.

Conform celor de la ziardesuceava.ro, bărbatul a murit din cauza unei ”intoxicații exogene”, provocată cel mai probabil de vaporii de clor și dezinfectant.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.