Social 19 Iunie 2020 10:42

În cursul dimineții de vineri, autoritățile au fost alertate cu privire la existența unei bombe în stația de metrou Eroilor.

Conform informațiilor disponibile până în prezent, apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut în jurul orei 8:15. O persoană în vârstă de 55 de ani, din județul Olt, i-a anunțat pe oamenii legii că a pus o bombă în stațai de metrou Eroilor.

În scurt timp, perimetrul a fost securizat și stația de metrou a fost evacuată și închisă, la fața locului ajungând mai multe echipaje de la poliția Secției 17, dar și de la Brigada de Poliție pentru Transport Public - Serviciul Metrou.

Au ajuns la stația de metrou și ofițerii serviciului pirotehnic, care au căutat un eventual dispozitiv explozibil. La fața locului au fost aduși și câini antrenați pentru detectarea explozibililor.

În jurul orei 9:20, stația de metrou a fost redeschisă, după ce s-a dovedit că alarma cu bombă a fost falsă. Bărbatul care a sunat la 112 a fost identificat și ar suferi de afecțiuni psihice.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.