Social16 Iunie 202011:20de Cristina Marin

Lectura de un minut

În Balș, județul Olt, cursul râului Olteț s-a blocat pur și simplu din cauza cantității uriașe de gunoaie aduse de viitură. A fost nevoie de intervenția mai multor utilaje, care să îndepărteze gunoaiele astfel încât apa să nu intre în oraș.

Mădălin Teodosescu, primarul din Balș, s-a deplasat pe malul râului Olteț unde mai multe utilaje încercau să elimine tonele de gunoaie și crengi din apă.

Conform surselor de la Primăria Balș, a fost nevoie de o intervenție urgentă. Toate acele deșeuri au ajuns în zona Podului de Fier venind de pe tot cursului Oltețului, chiar din Vâlcea.

Intervenția a fost rapidă întrucât toate acele gunoaie riscau să blocheze zona, ceea ce ar fi încurcat constructorii care lucrează la Drumul Expres, potrivit autorităților contactate de euroolteniainfo.com.

Primarul din Balș a fost prezent în timp ce utilajele curățau râul fiind cel mai probabil dezamăgit de nepăsarea oamenilor în ceea ce privește protecția mediului înconjurător.

Citeste si:
O femeie data disparuta in urma cu cateva zile a fost gasita moarta...
O femeie data disparuta in...

Persoanele care locuiesc în apropierea râului s-au obișnuit să arunce toate pet-urile și gunoaiele în apă, fără a se gândi la consecințe.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.