Social 15 Iunie 2020 10:40

Cei doi bărbați care au amenințat polițiști și apoi au fugit de aceștia, având cătușe la mâini, au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de duminică, doi bărbați, cu vârste de 23 și 28 de ani, au fost implicați într-un scandal cu alți localnici din comuna Stănești, Gorj.

Poliția a fost chemată la fața locului, iar unul dintre cei doi scandalagii a fost încătușat de către oamenii legii. Prietenul acestuia i-a sărit în apărare și a înjurat și scuipat agenții de poliție. Ulterior, amândoi au reușit să fugă, cel dintâi dispărând cu cătușele la mâini.

Scandalul dintre cei doi bărbați și polițiști a fost filmat. La un moment dat, unul dintre cei doi bărbați îl amenință pe un agent de poliție: ”Vrei să te bat cu pistolul în mână?”

Polițiștii implicați în acest incident au solicitat sprijin, astfel că au fost trimiși ofițeri ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care s-au ocupat de găsirea și reținerea celor doi. Aceștia au fost prinși duminică seară, iar în dimineața zilei de luni, au fost prezentați magistraților și s-a dispus reținerea lor pentru 24 de ore.

”Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa. Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. La momentul intervenţiei în cadrul unui eveniment, poliţiştii acţionează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violenţă si foarte important, salvarea de vieţi”, a declarat Victor Țuhașu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, conform hotnews.ro.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.