Social 14 Iunie 2020 16:44

Șeful Postului de Poliție Ipotești, Secția 4 Poliție Rurală Coteana din cadul IPJ Olt, Alexandru Gibea, a murit din cauza virusului Covid-19.

Polițistul avea 49 de ani și a fost internat la Spitalul Slatina pe data de 28 mai. Pe 30 mai acesta a fost transferat la Spitalul Caracal.

Starea de sănătate a lui Alexandru Gibea s-a agravat, așa că săptămâna trecută a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, la secția de Terapie Intensivă.

Atât el, cât și ajutorul său, dar și un alt coleg din cadrul Postului de Poliție Brebeni, cu care efectuase acțiuni comune, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

Între timp, soția și fiica polițistului, cât și soția ajutorului șefului de post din Ipotești, au fost depistate cu virusul Covid-19, informează antena3.ro.

Alexandru Gibea a murit din cauza complicațiilor apărute din cauza virusului, dar suferea și de alte afecțiuni acumulate de-a lungul carierei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.