Social 12 Iunie 2020 13:00

Un deținut de la penitenciarul din Iași a fost sancționat după ce a fost găsit beat în celulă, având sub perna din pat și o sticlă de țuică.

Deținutul se află la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași și a primit o sancțiune de 10 zile de carceră, după ce a fost găsit beat în celula sa, având și o sticlă de țuică.

Bărbatul a contestat în instanță pedeapsa de 10 zile de izolare, dar cererea sa a fost respinsă.

Conform informațiilor, evenimentul a avut loc în data de 19 februarie. În camera respectivului a fost efectuată o percheziție în jurul prânzului, iar în urma acesteia, angajații penitenciarului au descoperit o sticlă de țuică de un litru, arată ziaruldeiasi.ro.

În plus, pentru că deținutul prea băut, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,3 la mie în aerul expirat.

În instanță, deținutul a precizat că sticla de țuică a fost adusă de către un supraveghetor. Acesta l-a taxat destul de scump pe deținut, sticla costând 100 de euro. Bărbatul nu a putut aduce dovezi cu privire la acuzația pe care a făcut-o, însă.

Conform legii, consumul de alcool este interzis în penitenciare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.