Social 10 Iunie 2020 11:35

Un bărbat din Botoșani a sărit la bătaie chiar în mașina de poliție, după ce unul dintre agenți i-a cerut să nu mai mănânce semințe pe bancheta din spate.

Bărbatul din comuna Vlădeni, Botoșani, a fost condamnat acum în acest dosar, primind o pedeapsă de un an și șase luni pentru ultraj. Agresorul nu va merge la pușcărie, deoarece magistrații au dispus ca pedeapsa să fie executată sub supraveghere și nu la închisoare.

Incidentul pentru care acesta a fost condamnat a avut loc în noaptea de 24 pre 25 noiembrie 2019. Polițiștii au fost chemați la un accident, iar ambii șoferi implicați au fost conduși la sediu pentru verificarea cu etilotestul.

Unul dintre cei doi șoferi a avut rezultat pozitiv, de 0,96mg/l alcool pur în aerul respirat, astfel că a fost urcat în mașina de poliție pentru a fi dus la Spitalul Județean.

”Pe traseu, tânărul a început să mănânce semințe, iar când polițistul aflat pe scaunul din dreapta față i-a atras atenția să adopte un comportament civilizat, individul a reacționat violent. De pe bancheta din spate, individul l-a prins de gât pe agent, iar celălalt polițist aflat la volanul autospecialei a fost nevoit să oprească mașina și să intervină pentru salvarea colegului. Cei doi polițiști au reușit să-l imobilizeze pe tânăr, dar când să-l încătușeze agentul M.R.I. a fost lovit de trei ori cu pumnul în față”, relatează monitorulbt.ro.

În urma incidentului, acesta a fost arestat la domiciliu, iar la tribunal, și-a recunoscut faptele și a cerut să fie judecat în formulă simplificată. Astfel, limitele de pedeapsă au fost reduse cu o treime, iar ulterior acesta a primit o pedeapsă cu suspendare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.