Social 4 Iunie 2020 16:10

Un bărbat din județul Argeș, care și-a violat fiica în vârstă de 6 ani, este cercetat în libertate, însă sentința nu este definitivă.

Judecătorii din Pitești au decis că bărbatul poate fi condamnat cu suspendare, cu toate că și-a violat propriul copil.

De asemenea, judecătorii au respins ieri cererea polițiștilor de a schimba măsura controlului cu judiciar cu cea a arestului preventiv. Procurorii au atacat decizia judecătorilor, însă momentan, violatorul se află în libertate.

În data de 27 mai, judecătorii au decis că Antonio Stoica trebuie să execute o pedeapsă de 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare, asta după ce în 2019 și-a violat fica de 6 ani.

În luna noiembrie a anului trecut, Stoica a profitat de faptul că soția sa era plecată la muncă în alt județ. Pe fondul lipsei femeii, acesta și-a violat propria fiică, în vârstă de doar 6 ani. Bărbatul mai are doi copii.

Copila i-a povestit mamei sale cele întâmplate după ce femeia a revenit acasă, la două luni distanță, iar aceasta a anunțat poliția.

Inițial, Antonio Stoica a negat faptele, dar apoi a recunoscut violul și a fost arestat preventiv. Timp de câteva luni, măsura a fost menținută de către Judecătoria Pitești, arată sursata.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.