Social 3 Iunie 2020 11:40

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri că mall-urile, restaurantele și sălile de sport vor rămâne închise.

„Suntem conștienți că unele domenii trebuie să rămână închise, e vorba de domenii unde activitatea presupune un public numeros și de aceea rămânem în continuare în sprijinul acestor domenii prin acordarea în continuare a sprijinului cunoscut deja de dumneavoastră, strict către domeniile unde se păstrează măsurile de restricție.

Și o să dau câteva exemple. Este vorba despre activitățile de tip concerte, spectacole, cu public de peste 500 de persoane, atât în spații închise cât și deschise. Este vorba despre restaurantele cu spații închise, asupra cărora se menține măsura de restricție legată de permiterea accesului clienților și publicului în incintă, mall-urile cu suprafața de 15.000 de metri pătrați, activitățile sportive de tip fitness, piscine în spații închise, sporturile de contact, grădinițele, creșele”, a specificat ministrul Muncii.

Ministrul Economiei a anunțat redeschiderea mall-urilor

Virgil Popescu a anunțat, marți, că dacă în România se menţine scăderea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, autorităţile ar putea implementa valul doi în ceea ce priveşte ridicare restricţiilor. Mall-urile s-ar putea redeschide începând cu 15 iunie.

„Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. La ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanţii mall-urilor, cu reprezentanţii care închiriază aceste spaţii comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, şi lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viaţa la normalitate mai repede”, a declarat ministrul.

Citeste si:
Marius Budăi demisionează în urma scandalului azilelor groazei....
Marius Budăi demisionează în...

Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.