Social 3 Iunie 2020 11:21

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat că și el a fost prezent la ziua de naștere a premierului Ludovic Orban, unde a fost surptinsă controversata fotografie, dar a stat doar la început.

Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a declarat Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății spune că, în calitate de medic, el nu recomandă consumul de alcool și fumatul, dar că acestea sunt niște alegeri pe care fiecare om și le asumă.

Este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”, a mai spus Tătaru, potrivit antena3.ro.

O imagine cu Ludovic Orban și câțiva apropiați de-ai săi, la un pahar și o țigară, a devenit virală pe internet, iar premierul a dat explicații.

Acesta spune că imaginea este de pe 25 mai, de când a fost ziua sa de naștere. Orban recunoaște că imaginea este reală și că a fost surprinsă în contextul în care colegii au venit să îi facă o surpriză.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.