Social30 Mai 202013:00de George Stanciu

Lectura de un minut

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dat explicații cu privire la numărul maxim de persoane care pot participa la o petrecere privată, începând cu data de 1 iunie.

Cu toate că o bună parte dintre restricții vor fi ridicate începând cu data de 1 iunie, rămân în continuare limite de care va trebui să ții cont, mai ales dacă vrei să organizezi petreceri private, acasă.

Conform lui Marcel Vela, petrecerile de apartament se vor desfășura, în continuare, în cadru restrâns, cu un număr redus de participanți.

Ministrul de Interne spune că ”a fost aceeași condiție și înainte de 1 iunie și acum este, la petrecerile private în aer liber pot participa cel mult 16 persoane, iar în spațiile închise, în apartament, maxim 8.”

Vela explică faptul că regula este aceeași, deoarece s-a luat decizia să nu se intervină în zona de evenimevate private și numărul de participanți aferent acestora.

Citeste si:
Tăriceanu, către Orban și Iohannis: „Mișcați-vă fundurile pe teren!”
Tăriceanu, către Orban și...

De asemenea, doar plajele se redeschid de la 1 iunie, însă piscinele și ștrandurile, fie ele închise sau deschise, nu vor putea funcționa. Ministrul explică faptul că s-ar putea lua în calcul o redeschidere după data de 15 iunie.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.