Social 29 Mai 2020 16:11

O femeie din Bozânta Mica, comuna Recea, și-a ucis fiul în vârstă de 10 ani prin sufocare, apoi a încercat să se sinucidă.

Cel care a alertat poliția a fost fiul cel mic al femeii, în vârstă de 5 ani. Acesta a sunat la numărul de urgență 112 și le-a spus polițiștilor că mama sa încearcă să îi omoare fratele.

O ambulanță și un echipaj de poliție au ajuns la fața locului, însă copilul de 10 ani deja decedase.

După ce și-a omorât fiul, femeia a încercat să se sinucidă, dar echipajul medical i-a salvat viața și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Cazul uciderii copilului de 10 ani a fost preluat de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, potrivit stiripesurse.ro.

La locul faptei au fost efectuate cercetări și urmează ca trupul neînsuflețit al băiatului să fie dus la morga Spitalului Județean de Urgență din municipiul Baia Mare, pentru a fi făcută necropsia.

Gestul de cruzime nu este însă singurul din această perioadă: O femeie și-a ucis copilul de 9 ani în a doua zi de Paște.

Aceasta nu va merge la închisoare, după ce expertiza psihiatrică a arătat că respectiva nu avea discernământ în momentul comiterii faptei.

Femeia din Arad și-a ucis copilul în vârstă de 9 ani în a doua zi de Paște a acestui an. Tatăl este cel care i-a găsit trupul micuțului în locuință, alături de mamă. Aceasta avea răni grave, întrucât încercase să își ia viața ulteior crimei.

La momentul respectiv, femeia nu a putut fi audiată, însă ulterior a fost expertizată, după ce a fost internată la Spitalul de Psihiatrie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Mai 2020 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.