Un bărbat oprit de jandarmi a refuzat să se legitimeze și a susținut că este suveran, astfel că a fost condus la poliție, iar apoi la psihiatrie.

Cetățenii suverani există printre noi, din câte se pare, iar un nou astfel de caz ajunge în atenția publică, relatat de către Jandarmeria București.

Într-o postare pe Facebook, Jandarmeria anunță că, în cursul zilei de 21 aprilie, un echipaj a depistat un bărbat ce a folosit un document intitulat ”ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT” pentru a se legitima.

Acesta a refuzat să dea detalii cu privire la identitatea sa, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului român. Pe fondul acestor refuzuri, a fost condus la cea mai apropiată secție de poliție.

Jandarmii relatează că, odată ajuns aici, acesta a continuat să manifeste un comportament deviant. Astfel, de la poliție, bărbatul a ajuns la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia, pentru un consult de specialitate.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.