Social26 Mai 202015:10de Cristina Marin

Lectura de 2 minute

Pandemia de COVID-19 şi regulile impuse de către autorităţi au dat peste cap planurile artiştilor din întreaga lume. Delia Matache urma să aibă un concert drive-in, primul de acest gen din România, la Romexpo, pe 31 mai.

Pentru multe ţări din Europa, relansarea economică a inclus şi găsirea soluţiilor pentru reîntoarcerea artiştilor pe scenă - concertele de tip „drive-in“, în aer liber, cea mai mare inovaţie şi mobilizare de forţe, dar care respectă distanţarea socială.

Delia a fost primul artist din România care a programat un concert drive-in, iar evenimentul urma să aibă loc pe 31 mai, la Romexpo. Autorităţile române au anunţat însă, în urmă cu cîteva zile, că evenimentele de tip drive-in nu sunt permise.

Astfel, concertul Deliei a fost anulat, în ciuda petiţiei pe care a lansat-o pentru a-şi susţine proiectul.

„Mi se pare mult mai periculos să mergi într-un loc cum ar fi un supermarket sau într-un magazin mare, care este deschis în această perioadă, şi în care intră sute de oameni, decât să stai în maşină şi să priveşti. Nu mi se pare că are cineva ceva cu artiştii, dar mi se pare că nu suntem nici măcar ultima lor problemă”, a explicat vedeta.

Citeste si:
Primul concert în aer liber după relaxarea restricțiilor, la Timișoara
Primul concert în aer liber...

Cum se vor putea folosi biletele deja cumpărate

„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiţi să amânăm evenimentul Delia Drive-In din ‪data de 31 mai 2020‬ la o dată pe care o vom stabili ulterior în funcţie de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranţa noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie‬, aşa cum au anunţat guvernanţii în ultimele zile. Echipa lucrează în continuare la acest proiect şi facem tot posibilul să oferim publicului o experienţă inedită”, anunță organizatorii.

De asemenea, aceștia au menționat că persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertul Deliei le pot păstra pentru a le folosi atunci când evenimentul va fi reprogramat, sau pot opta pentru un voucher sau recuperarea completă a banilor.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.