Social 26 Mai 2020 14:45

O femeie din Alba a pierdut 5.000 de euro înainte să se urce într-un taxi, iar cel care i-a găsit și i-a păstrat pentru el are acum dosar penal.

În dimineața zilei de vineri, 22 mai, o tânără de 26 de ani, din Alba Iulia, a urcat într-un taxi, având asupra sa o borsetă cu suma de 5.000 de euro.

Pentru că femeia avea în brațe un copil, acesteia i-a căzut borseta în timp ce se urca în automobil, în parcarea blocului în care locuiește, fără să își dea seama de întâmplare. Femeia avea banii de la nuntă asupra sa, deoarece trebuia să îi ducă la Sebeș, pentru a ajuta familia soțului.

Banii au fost găsiți de un bărbat de 32 de ani, iar acesta și-a însușit rapid borseta și a dus-o acasă. Din păcate pentru el, zona în care femeia și-a pierdut borseta avea camere de filmat, astfel că poliția a intrat pe fir și a soluționat rapid cazul.

Oamenii legii l-au identificat rapid pe bărbat și i-au făcut o vizită, în urma căreia banii au fost recuperați și înapoiați proprietarei de drept. Între timp, bărbatul este acum acuzat de însușirea bunului găsit.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.