Social 21 Mai 2020 14:40

Un bărbat din Iași care a băut spirt contrafăcut a scăpat ca prin minune, iar acum și-a relatat povestea.

Teodor Sasu este un norocos din rândul celor care au băut spirt contrafăcut. 17 persoane au murit din cauza spirtului fals, iar 15 erau din județul Iași.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani nu își explică norocul care l-a ajutat să treacă peste moment: ”De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta… Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu. Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață”, a afirmat bărbatul pentru bzi.ro.

Acesta spune că nu s-a îmbătat deloc din combinațiile pe care le-a făcut: ”Dimineața eram treaz, am fost supărat că nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt”, afirmă Sasu.

Retail jobs

Teodor Sasu spune că nu știe cum a scăpat și presupune că a diluat spirtul mai mult decât de obicei, cu trei litri de apă față de jumătate de litru de apă, pentru o jumătate de litru de spirt.

Cum explică medicii norocul bărbatului

Tudor Ciuhodaru, medic, a explicat că bărbatul a consumat alcool etilic, iar apoi alcoolul metilic, toxic, din spirtul Sante Med. ”Practic, el a luat antidotul, având în vedere că intoxicația cu alcool metilic se tratează cu alcool etilic”, arată doctorul Ciuhodaru.

Bărbatul se bucură că a scăpat și are și recomandări pentru alții dornici de un pahar: ”Sunt mândru că am scăpat cu viață. Vreau să le spun oamenlior să nu mai bea spirt deloc. Dacă vor să bea un pahar de alcool sau ceva, să bea, dar nu spirt. Eu am băut și am cântat… Era să mor, dar am scăpat”

Citeste si:
Ziua Mondială a Salutului. Cum se salută românii din diferite zone...
Ziua Mondială a Salutului....


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.