Social 21 Mai 2020 11:25

Miercuri seară, un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate de lângă Palatul Cotroceni și i-a cerut președintelui Iohannis o casă.

O mică parte din intervenția polițiștilor de miercuri seară a fost publicată pe Facebook de către Sindicatul Europol (video mai jos). În imagini poate fi văzut bărbatul, care s-a urcat până aproape de vârful stâlpului, dar și mai mulți agenți de poliție și negociatori care discută cu el și încearcă să-l convingă să revină pe sol.

Conform celor de la Sindicatul Europol, bărbatul ar fi avut probleme psihice, iar pe stâlp s-a urcat, amenințând că va sări dacă nu vine președintele țării pentru a discuta cu el.

Bărbatul ar fi fost nemulțumit de faptul că agenții de la Poliția Locală nu l-au dus la un adăpost. Într-un final, acesta a coborât de pe stâlp și s-a lăsat condus la un adăpost specializat al DGASMB.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.