Social 19 Mai 2020 12:10

Raed Arafat a oferit câteva noi explicații cu privire la cum ar trebui să te deplasezi cu automobilul, pentru a fi în siguranță.

Raed Arafat a mai vorbit în trecut despre purtarea măștii de protecție în timp ce conduci. Desigur, dacă ești singur în mașină, nu trebuie să porți masca pe față, deoarece nu ai pentru ce să faci asta.

Totuși, dacă ai alți pasageri alături, iar Arafat precizează că dacă e vorba de oameni cu care nu împarți aceeași locuință, trebuie ca toți să purtați mască de protecție.

De asemenea, Raed Arafat sugerează și lăsarea geamurilor ușor deschise în timpul călătoriei, pentru o circulație mai bună a aerului. ”Este un lucru cu care este bine să se obișnuiască lumea”; spune Arafat.

Acesta recomandă să ținem cont de aceleași sfaturi și în cazul în care călătorim cu taxiul și nu cu mașina personală.

Arafat apreciază pe cei care conduc mașinile personale în această perioadă, cu toate că de obicei dorințele venite din spațiul public erau total opuse. Acum, însă, transportul în comun este ceva mai liber.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.