Social 1 Mai 2020 11:30

Șeful DSU le-a transmis românilor câteva sfaturi cu privire la perioada de acum și cea următoare, mai ales în contextul vacanțelor.

Raed Arafat le recomandă românilor să rămână acasă și de 1 Mai, așa cum au făcut-o și de Paște. După această zi, mai urmează doar așteptarea relaxării măsurilor de siguranță, ce are șanse să se întâmple pe 15 mai.

În ceea ce privește concediile planificate pentru vară, Raed Arafat la recomandă românilor să rămână în România, pentru a evita pericolele din alte țări, dar și pentru a sprijini economia.

În cadrul unei intervenții la Antena 3, Arafat a afirmat că oamenii să îşi calculeze că vor face vacanţa acasă. Adică acasă, în România, nu acasă la ei neapărat, dar în România. Şi asta din două motive: este mult mai uşor să lucrezi la acest lucru şi eviţi să stai blocat undeva printr-un aeroport. Doi, este un sprijin pentru industria noastră, care are nevoie de noi acum, în această perioadă.”

Arafat le dă o veste proastă celor care credeau că vacanțele vor începe de la 1 mai, așa cum se întâmpla în alți ani. Abia după 15 mai vor fi anunțate măsuri și se va ști unde se încadrează relaxările din zona turistică. ”E un an total atipic”, mai spune șeful DSU.

Arafat spune că el nu a mai avut vacanță din 2004, dar că nu are o problemă cu asta. Ba chiar îi înțelege pe cei care ar vrea să-și ia o vacanță, arată mediafax.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.