Sanatate 1 Mai 2020 09:30

Raed Arafat avertizează că următoarele două săptămâni vor fi critice pentru direcția pe care o va urma țara noastră cu privire la pandemia de coronavirus.

Acesta a precizat că este responsabilitatea fiecăruia din noi să respectăm regulile impuse de starea de urgență. Altfel, nu numai că nu vom scăpa de restricții după 15 mai, dar alte noi măsuri ar putea fi impuse.

"Din 15 mai începem să relaxăm măsurile gadual. Noi nu mai răbdăm două săptămâni fără anumite activități, totul din 15 ani ar putea să scape de sub control. Nu zice nimeni să nu se deschidă teatrele, restaurantele, dar trebuie cu anumite măsuri și nu acum.

La acest moment trebuie să respectăm regulile pentru două săptămân, dacă nu vom fi nevoiți să impune și alte măsuri, am putea ajunge mult mai rău, cu bolnavi mulți la ATI. Regulile de contact toate trebuie respectate.”, a spus Arafat la Antena 3.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Mai 2020 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.