Social30 Aprilie 202015:58de George Stanciu

Lectura de un minut

În cursul dimineții, un bărbat din Tulcea a anunțat că este înarmat și că a luat ostatici, în clădirea teatrului ”Jean Bart.”

Zeci de polițiști au ajuns imediat la fața locului, iar alături de aceștia a venit și un negociator.

Alarma a fost dată dimineața, în jurul orei 8:30. Pare că tocmai suspectul ar fi sunat la Poliția din Tulcea și a anunțat că se află în teatrul ”Jean Bart”, că a luat mai mulți ostatici și că este înarmat.

La fața locului au ajuns jandarmi pregătiți să intre în clădire, dar și alții pregătiți să coboare în rapel de pe acoperiș.

E posibil ca individul să fi urmărit desfășuarea de forțe. Odată ce echipajele au ajuns la teatru, a sunat din nou la poliție și a cerut ca aceștia să se retragă.

Citeste si:
Misiune specială pentru pompieri: au salvat un pui de urs blocat...
Misiune specială pentru...

Într-un final, însă, mascații au intrat în clădire, iar în câteva minute, aceștia au ieșit afară cu patru persoane, două femei și doi bărbați încătușați.

Toți cei patru ar fi angajați ai teatrului. Cercetările continuă, deoarece nu e clar dacă a fost vorba de vreo glumă sau de un incident real, arată tulceanoastra.ro.

Citeste si:
Bucureștean tâlhărit în propria casă de trei bărbați. Au furat...
Bucureștean tâlhărit în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.