Poliția Română lansează un avertisment românilor care au de gând să meargă la mare de 1 Mai, sau care doresc să sărbătorească în alte zone.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Poliția Română îi avertizează pe cei care vor să meargă la mare de 1 Mai. Instituția spune că sejurul pe litoral nu se regăsește între motivele valabile ce pot fi folosite pentru deplasări, conform ordonanțelor militare.

Mai mulți polițiști au fost detașați la Gara de Nord, în alte gări și în trenuri pentru a verifica motivele deplasărilor celor care sunt surprinși pe drum.

Orban are încredere în români pentru 1 Mai

Întrebat care sunt condițiile pentru a face totuși un grătar de 1 Mai, premierul Ludovic Orban a declarat că are încredere că românii vor respecta regulile în continuare, așa cum au procedat și de Paște sau în alte zile libere pe care le-au avut.

„De 1 Mai, sigur că oamenii probabil vor avea dorinţa de a ieşi mai mult, dar trebuie să respecte regulile care au fost stabilite. (...) Oamenii, ca şi de Paşte, ca şi cu alte ocazii, duminici, zile libere, sunt convins că vor fi responsabili, că vor respecta regulile. În cazul în care vor ieşi, vor ieşi astfel încât să nu existe un risc de răspândire a virusului”, a precizat oficialul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.