Social23 Aprilie 202011:50de George Stanciu

Lectura de 2 minute

Un român a ales să-și pună capăt zilelor în Germania, după ce patronii la care lucra nu i-au dat voie să vină acasă de Paște.

Bărbatul a fost găsit spânurat de un coleg în grajdul fermei la care lucra. Acesta era angajat de mai mulți ani și lucra în schimburi de câte șase luni, alternativ cu un băiat din același sat.

Bărbatul, în fârstă de 44 de ani, originar din satul Laura, comuna Vicovu de Sus, și-a pus capăt zilelor din cauza dorului de casă.

Acesta a vrut să vină acasă de Paște, pentru a fi alături de familie, însă patronii i-au refuzat dorința, pentru că bărbatul care ar fi trebuit să îi asigure schimbul nu a mai venit la lucru.

”Munceau doi, câte șase luni, iar acum era rândul lui Dumitru să vină acasă. Nu l-au lăsat pe băiatul celălalt să plece, să-l înlocuiască. Dacă era la sparanghel, îl lăsau. Şi nemțoaica nu l-a mai lăsat să vină acasă, că nu avea om în loc. Era om gospodar. Avea casa terminată. Chiar înainte de Paști a trimis bani acasă, la mama lui, și i-a cumpărat perdele. Abia aștepta să vină acasă, să facă Paștele în casa lui. Se trage din familie de oameni gospodari, părinții lui erau prezenți în fiecare duminică la slujbă, la Biserică. Nu-mi explic ce a fost în capul lui să recurgă la un asemenea gest. Multe tragedii se mai întâmplă! Acum nemțoaica probabil se simte vinovată că nu l-a lăsat să plece și s-a oferit să plătească ea toate cheltuielile de repatriere”, a afirmat Gheorghe Schipor, primarul din Vicovu de Sus, conform obiectivdesuceava.ro.

Citeste si:
Un bărbat de 70 de ani din București a murit în tramvaiul 41
Un bărbat în vârstă de 70 de...

Acum, trupul bărbatului este așteptat acasă, pentru a fi condus pe ultimul drum de către părinți, frate și surori. Acesta va fi repatriat alături de un alt bărbat, care a decedat în Germania din cauza coronavirusului.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.