Operatorii 112 au primit în cursul zilei de duminică un apel de la o femeie în vârstă de 68 de ani, care le-a transmis că nu are ce mânca.

Bătrâna a sunat la 112 pentru a le spune operatorilor că îi este foame și că nu are ce mânca. Aceasta a spus că nu i-au ajuns banii de pensie, 400 de lei, și pentru mâncare, după ce a plătit facturile la întreținere. Femeia o are în grijă și pe fiica sa, ce suferă de schizofrenie.

Odată ce a aflat de acest caz, un tânăr s-a deplasat la locuința bătrânei și i-a adus mai multe alimente, pentru a trece mai ușor de această perioadă.

”Această bătrânică de 68 de ani, din comuna Baciu Jud.Cluj a sunat ieri in ziua de “Pasti” la 112 că ii este foame și că nu i-a ajuns banii din pensia de 400 de lei ca sa iși mai cumpere mâncare pentru ea și fiica dânsei bolnavă de schizofrenie deoarece abia si-au platit facturile la intretinere! Azi la prima ora a dimineții m-am deplasat la dansa personal.Am rămas impresionat pentru că nu a cerut nici un banuț si cat am vorbit cu dansa plangea mereu ca un copil! Haideți impreuna sa facem fapte bune!! Hristos a inviat!” a scris Stellianos Steli pe Facebook.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.