Social20 Aprilie 202013:40de George Stanciu

Lectura de un minut

Președintele Asociației Colectiv, Iancu Eugen, a postat un mesaj scurt pe Facebook, în urma comentariilor făcute de Dan Puric.

Iancu Eugen, care și-a pierdut fiul în incendiul de la Colectiv, din 2015, a preferat să posteze un mesaj cât se poate de scurt pentru Dan Puric, dar totodată cât se poate de încărcat emoțional.

”Domnule, Dan Puric, eu și copilul meu Alex te iertăm. Important însă este să te poți ierta și tu”, a scris președintele Asociației Colectiv pe Facebook, ca răspuns pentru derapajul lui Dan Puric, de la Realitatea Plus, chiar din noaptea de Înviere.

Dan Puric, derapaj grav despre Colectiv

Citeste si:
Piedone, condamnat la 8 ani în cazul Colectiv, candidează din nou...
Piedone, condamnat la 8 ani...

Invitat la Realitatea Plus, Dan Puric a lansat o tiradă de atacuri împotriva tinerilor de la Colectiv, împotriva Bruxelles-ului și împotriva oamenilor de pe Facebook, timp în care moderatorul emisiunii nu a intervenit.

Moderatorul: Este vorba și despre aglomerarea de persoane.
Dan Puric: Bogdane, eu știu asta. Eu am mai zis: Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că lipseau două babe la altar și începea: A început Covidu' în România. Cum a făcut la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu "Jos Biserica!", "Jos Patriarhul!". Dacă ei sunt hrăniți...

Și scriitorul Radu Paraschivescu a comentat ieșirea lui Dan Puric, pe care o consideră o abjecție: ”să spui, tot la Realitatea TV, că "Haimanalele alea de la Colectiv abia se pregăteau: Jos Biserica! Jos Patriarhul!" este o abjecţie pentru care un moderator cu şira spinării l-ar fi poftit pe rostitor să-şi ceară iertare sau să părăsească platoul.”

Citeste si:
Scriitorul Radu Paraschivescu, despre derapajul lui Dan Puric:...
Scriitorul Radu...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.